Εκαψαν σημαία του ΝΑΤΟ, είπαν όχι στη Σύνοδο Κορυφής

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2022 16:20

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στις 29 και 30 Ιουνίου στη Μαδρίτη, έδωσαν χθες συλλογικότητες και φορείς της Λάρισας, σε κινητοποίηση που πραγματοποίησαν μπροστά στην πύλη της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα.


Στο πλαίσιό της, έκαψαν σημαία του ΝΑΤΟ και παρέδωσαν ψήφισμα προς τη διοίκηση της 110 Π.Μ., στο οποίο καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, ότι: «Στο φόντο του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ που συνέρχεται στη Μαδρίτη το διήμερο 29-30 Ιούνη, αναμένεται να πάρει νέες πολεμοκάπηλες αποφάσεις που μεγαλώνουν τους κινδύνους σε βάρος των λαών και με το ενδεχόμενο γενίκευσης του ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Η περιοχή της Λάρισας συνολικότερα της Θεσσαλίας, αλλά και όλη η Ελλάδα, έχει μπει για τα καλά στο μάτι του κυκλώνα!
Απαιτούμε: Να σταματήσει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία. Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις. Να κλείσουν όλες οι ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Ελλάδα, όπως είναι στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο, στη Λάρισα κ.ά.
Καμία παραχώρηση στρατοπέδων, υποδομών κι άλλων διευκολύνσεων για τις αμερικανικές στρατιωτικές ανάγκες, όπως συμβαίνει στην περιοχή μας στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, στο λιμάνι και στο στρατόπεδο Γεωργούλα στον Βόλο, στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας και στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.
Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Καμιά αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και πολεμικού υλικού εκτός συνόρων. Κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός και αξιωματικός στις ιμπεριαλιστικές αποστολές. Καμιά αλλαγή των συνόρων και των Συνθηκών που τα καθορίζουν. Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Την αποδέσμευση της χώρας μας από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass