Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2022 15:10

Συνέλευση στον Πολιτιστικό Σύλλoγο Μεγαλοβρύσου
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου προσκαλεί τα εγγεγραμμένα μέλη του, καθώς και φίλους του Συλλόγου, να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, καθώς και στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, σήμερα Κυριακή στις 11:30 το πρωί.

 

Εκλογές σήμερα στον Εξωραϊστικό της Παλιουριάς
Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλιουριάς σήμερα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ. στην ψαροταβέρνα «Το πέλαγος». Στις εκλογές έχουν κληθεί και ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βασίλειος Τσιντζιράκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Τσιντζιράκος και Ευάγγελος Κρανιώτης.

 

Εκδρομή σε Σύβοτα και Πάργα
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στα Σύβοτα και στην Πάργα την Κυριακή 17 Ιουλίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24940-24.234 και 6948-304.058.

 

Σε Φάρσαλα και Τύρναβο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Κλιμάκιο της Κ.Ε. του ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ., αποτελούμενο από τον Θεοφάνη Κουρεμπέ, επικεφαλής του Αγροτικού Τμήματος της Κ.Ε. και του στελέχους του Αγροτικού Τμήματος Καρακώστα Δημήτρη, αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου και μεθαύριο Τρίτη 5 Ιουλίου θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές Φαρσάλων και Τυρνάβου. Θα έχουν συνάντηση και με τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ.
Συγκεκριμένα οι κ. Κουρεμπές Θεοφάνης και Καρακώστας Δημήτρης αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου το πρωί θα είναι στον Αλμυρό και το απόγευμα στα Φάρσαλα. Θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές και θα έχουν συναντήσεις με τοπικούς αγροτικούς Φορείς.
Μεθαύριο Τρίτη 5 Ιουλίου 9 το πρωί θα επισκεφτούν τον τοπικό ΕΛΓΑ και θα έχουν συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ.
Στις 10.30 στο ξενοδοχείο Μετροπόλ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον Τύρναβο και τις πληγείσες περιοχές Αργυροπουλίου και Δελερίων. Θα έχουν συναντήσεις με τοπικούς αγροτικούς φορείς.


Γιορτή θερισμού στο Βασιλί Φαρσάλων

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλί διοργανώνει σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου την 1η Γιορτή Θερισμού στην πλατεία του χωριού στις 8:30 μ.μ.
Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναβίωση του αλωνιού και των άλλων παραδοσιακών μέσων θερισμού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική και φαγητό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass