Απέκτησε εξωτερικό Απινιδωτή ο Αμπελώνας

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΓΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 16:00

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και o Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα «Η ΑΡΩΓΗ» γνωστοποίησαν την τοποθέτηση στο MASTER CAFÉ (Γρηγορίου και Μπλότση 1), απέναντι από το πρώην Αστυνομικό Τμήμα, εξωτερικού Απινιδωτή, ο οποίος είναι δωρεά του κ. Δημητριάδη Γρηγόρη, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού.


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «η εξασφάλιση του Εξωτερικού Απινιδωτή έρχεται να καλύψει μία σημαντική έλλειψη που υπήρχε στην πόλη μας για την αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών περιστατικών.
Η χρήση του Απινιδωτή μπορεί να γίνει από όλους όσοι έχουν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών - ΚΑΡΠΑ. Για τον λόγο αυτόν θεωρούμε, ότι καλό είναι να εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι του Αμπελώνα στην παροχή πρώτων βοηθειών - ΚΑΡΠΑ και στη χρήση του Απινιδωτή.
Σκοπός μας είναι η εκ νέου διοργάνωση σεμιναρίου πρώτων βοηθειών - ΚΑΡΠΑ στο τέλος Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου σε συνεργασία πάντα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ομάδας εθελοντών διασωστών, που θα είναι εκπαιδευμένοι στην παροχή πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ και θα μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε συμπολίτες μας 24 ώρες το 24ώρο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την εθελοντική ομάδα διασωστών καλούνται να επικοινωνήσουν με τους προέδρους των δύο συλλόγων στα τηλέφωνα 6932-658.217 κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη και 6937-287.172 κ. Κουκούλη Γεώργιο προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass