«Μόνο λόγια του αέρα από τον κ. Βορίδη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 17:51

«Άνθρακες ο θησαυρός», με την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη στη Λάρισα.

Ήρθε έδωσε υποσχέσεις, δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα και αποχώρησε», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν. Λάρισας, επισημαίνοντας: «Η Ελλάδα αν δεν πάει σε κάλπες οδηγείται στον γκρεμό από την κυβέρνηση της ΝΔ. Με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη έχουμε λεηλασία των λαϊκών και μεσαίων εισοδημάτων. Οι εξοντωτικοί φόροι συνεχίζουν κανονικά, ώστε να μη διαταραχτεί η κερδοφορία των καρτέλ. Πρόκειται για την πιο μεγάλη οριζόντια φορολόγηση από τη μεταπολίτευση, από τον Οκτώβριο του 2021. Ο κ. Βορίδης στη Λάρισα δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα, κονδύλια, έργα, υποδομές, μόνο λόγια-λόγια, και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να γνωρίζει ο κόσμος της εργασίας, οι αγρότες, τα μεσαία στρώματα, οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες ότι η Ελλάδα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έγινε πιο ανασφαλής και ευάλωτη απέναντι στις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία. Ο κ. Βορίδης ήρθε στη Λάρισα, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, δεν άφησε κανένα θετικό αποτύπωμα και απήλθε. Οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, η νεολαία, έχουν σύμβουλο την τσέπη τους, τον οικογενειακό προϋπολογισμό που εξανεμίζεται και τα χρέη τους, που καθημερινά διογκώνονται.
Είδαν τις υποσχέσεις του κ. Βορίδη, για μία ακόμα φορά για την ανάπτυξη στη Θεσσαλία και τον Νομό της Λάρισας ως λόγια του αέρα, λόγια χωρίς αντίκρισμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass