Ζητούν νέα γέφυρα του ΟΣΕ στη Χάλκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2022 15:55

Επιτόπιο έλεγχο στη στένωση του ρέματος της Χάλκης που δίνει πλημμυρικά φαινόμενα πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος με υψηλόβαθμο κλιμάκιο του ΟΣΕ. Η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε μετά τη συνάντηση του Δημάρχου στο γραφείο του προέδρου του

ΟΣΕ, κ. Σπύρου Πατέρα, προ τριμήνου στην Αθήνα. Το κλιμάκιο μετά την έκθεση του προβλήματος από τον δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο αντιλήφθηκε ότι πρέπει να γίνει άμεσα μελέτη για την αντικατάσταση της γέφυρας.
Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κιλελέρ τόνισε πως: «Βρίσκεται σε εξέλιξη στην εν λόγω περιοχή μεγάλο έργο καθαρισμού ρεμάτων σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Αφορά τόσο τον συγκεκριμένο ποταμό όσο και τους παραπόταμους που καταλήγουν σε αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη νεροποντή θα υπάρξει μεταφορά μεγάλου όγκου νερού και πολύ πιθανόν εκ νέου σοβαρό πρόβλημα πλημμύρας της περιοχής και των γύρω χωριών».
Το κλιμάκιο κατανόησε το θέμα και συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση μέσα στον Σεπτέμβριο στο γραφείο του προέδρου του ΟΣΕ στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή με την άμεση εύρεση τρόπου εκκίνησης των διαδικασιών με την εκπόνηση μελέτης. Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι κ. Χριστογιάννης Ευάγγελος, διευθυντής συντήρησης γραμμών, Οικονόμου Θωμάς, μηχανικός και Γώγολος Αναστάσιος, εργοδηγός από τη Λάρισα. Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Κων/νος Χατζηκωνσταντίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass