Νεκρός 53χρονος Θεσσαλονικιός

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -ΚΑΘΩΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ- Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2022 20:57

Ένας 53χρονος από τη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε για πρώτη φορά στον κυκλικό κόμβο της οδού Κοζάνης, στο ύψος του κολυμβητηρίου. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4.30 χθες τα ξημερώματα, όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνά το

Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το αυτοκίνητο (φωτ.) εξετράπη δεξιά της πορείας του και με σφροδρότητα προσέκρουσε στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ στη συνέχεια ανατράπηκε για να καταλήξει στην παράλληλη της οδού Σανδράκη, βοηθητική οδό. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 53χρονος οδηγός, ενώ από την πρόσκρουση ξύπνησε η 17χρονη κόρη του, η οποία σώθηκε, καθώς -σύμφωνα με εκτιμήσεις- φορούσε ζώνη ασφαλείας και σοκαρισμένη βγήκε από το αυτοκίνητο που είχε ανατραπεί.
Πατέρας και κόρη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ταξίδευαν από τη Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα, ενώ το δυστύχημα σημειώθηκε στον κόμβο της οδού Κοζάνης και καθώς το επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα από την οδό Α. Παπανδρέου με κατεύθυνση προς την οδό Σανδράκη (προς ΔΕΥΑΛ). Διερχόμενος οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η 17χρονη, έχοντας τραυματισθεί ελαφρά, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται κυρίως για προληπτικούς λόγους. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του 53χρονου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, ενώ από το Ι.Χ. κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass