Αντάμωσαν οι Αιγανιώτες

ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2022 16:40

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε προχθές το 7ο Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών στο γήπεδο της Αιγάνης. Το Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης, την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Όλυμπος Αιγάνης», τον Δήμο Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους δύο δραστήριους Συλλόγους του χωριού. Ευχήθηκε επιτυχίες στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού «Όλυμπος Αιγάνης», όπως επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού για τη μεγάλη προσπάθεια και την πολιτιστική προσφορά του, σημειώνοντας τα εξής: «Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ως Δημοτική Αρχή και από τον δημοτικό οργανισμό του Δήμου μας θα είμαστε δίπλα σας να στηρίζουμε εκδηλώσεις σαν και τη σημερινή». Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν και η πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Μελίας και συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος τη ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, το μέλος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass