Αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Κιλελέρ

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧ. ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ, ΕΛ. ΖΩΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2022 16:56

Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλου, επήλθαν οι παρακάτω αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων του Δήμου.
Την Αντιδημαρχία των Δημοτικών Ενοτήτων Αρμενίου Κιλελέρ αναλαμβάνει η δημοτική σύμβουλος Ελένη Ζωιοπούλου, αντικαθιστώντας την Ιωάννα Πινάκα.
Την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης, μέχρι πρότινος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στην ίδια Αντιδημαρχία, στη θέση του Αχιλλέα Χατζούλη.
Την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Χατζούλης, αντικαθιστώντας τον Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να τα ασκεί ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο.
Τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται θα τις ασκεί ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι αρχικά ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλο, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό τους και στη συνέχεια δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προκατόχων τους. Ειδικότερα δήλωσαν.
Ελένη Ζωιοπούλου: Με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας συνεχίζουμε το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής. Καθημερινά είμαστε δίπλα τους με τα τηλέφωνα ανοιχτά, δίνοντας λύση στα προβλήματα που ανακύπτουν.
Γιάννης Κουκούτσης: Στόχος της Αντιδημαρχίας που αναλαμβάνω είναι η περαιτέρω αρωγή στους συνδημότες μας, ο συντονισμός και η διασύνδεση των δράσεων του Δήμου και των υπηρεσιών του με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητές τους.
Αχιλλέας Χατζούλης: Συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο που ξεκινήσαμε ως «Νέο Κιλελέρ» το 2014, με επικεφαλής τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Θανάση Νασιακόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass