Στα χέρια της Αστυνομίας για κλοπή μηχανημάτων

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 15:00

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων, όταν διαπίστωσαν κάτω από ενδελεχή έρευνα ότι είχε διαπράξει τη διπλή αφαίρεση αγροτικών μηχανημάτων από τα Φάρσαλα, με διαφορά μερικών ημερών και μάλιστα από τον ίδιο ιδιοκτήτη.

 

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης στις αρχές του μήνα αφαίρεσε από μεριά των Φαρσάλων πλησίον του σπιτιού που είχε τοποθετημένο ο παθών αγροτικό μηχάνημα τύπου καλλιεργητή.
Στη διάρκεια της αναζήτησής του από τον παθόντα στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ο τελευταίος διαπίστωσε μετά από λίγες μέρες ότι του αφαίρεσε και ακόμα ένα αλέτρι, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση στάθηκε τυχερός, καθώς τον είδε και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε λίγο αργότερα. Παράλληλα, βρήκε και το πρώτο αφαιρεθέν αγροτικό μηχάνημα που το είχε πάει σε συνεργείο της περιοχής για επισκευή και αλλαγή χρώματος.
Από το Α.Τ. Φαρσάλων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο παθών απέσυρε την δίωξη εναντίον του και αφέθηκε ελεύθερος. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο τους.
Συγκεκριμένα σε χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής:
«Συνελήφθη, χθες (13-09-2022) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας ημεδαπός, διότι αφαίρεσε αλέτρι, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από μη περιφραγμένο χώρο. Επιπλέον, κατά το χρονικό διάστημα (01/03-09-2022) ο δράστης αφαίρεσε από το ίδιο σημείο έναν καλλιεργητή, ομοίως ιδιοκτησίας του ίδιου παθόντος». Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο τους.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass