Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4myCity στον Δήμο Κιλελέρ

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2022 15:05

Τέθηκε σε λειτουργία στον Δήμο Κιλελέρ η ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης αιτημάτων πολιτών 4myCity, η οποία αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια του Δήμου να έρθει πιο κοντά στους δημότες του. H νέα πλατφόρμα αφορά στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη και επιτρέπει την άμεση επικοινωνία και συνεργασία του με τον Δήμο σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως για παράδειγμα χαλασμένοι δρόμοι, συλλογή κλαδιών κ.λπ. Ο κάθε πολίτης μπορεί πλέον να αναφέρει ένα πρόβλημα που έχει εντοπίσει, να καταγράψει ένα περιστατικό τη στιγμή ακριβώς που συμβαίνει και να προτείνει τρόπους βελτίωσης και επίλυσης μιας κατάστασης.
Ο πολίτης συμμετέχει στο 4myCity, ακολουθώντας μια απλή διαδικασία. Αρχικά εγγράφεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://4mycity.kileler.gov.gr ή/και μέσω της εφαρμογής 4myCity ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ, διαθέσιμο σε playstore και Appstore. Από τη στιγμή που γίνει η εγγραφή αποτυπώνει - διαλέγει την κατηγορία του προβλήματος, τη διεύθυνση στην οποία αυτό βρίσκεται και ανεβάζει στο σύστημα τη φωτογραφία που το πιστοποιεί. Από ‘κει και πέρα ενημερώνεται για την όλη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος, δηλαδή από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το αίτημα ως την οριστική επίλυσή του.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής 4myCity, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε πως «ο Δήμος Κιλελέρ αλλάζει σταδιακά αναπτυξιακό μοντέλο και προσανατολισμό και υιοθετεί έναν καινούργιο ρόλο. Η ανάδειξη του Δήμου Κιλελέρ σε έναν αναπτυξιακό και αποτελεσματικό φορέα παροχής τοπικών δημοσίων υπηρεσιών ήταν και είναι το όραμά μας. Με την εφαρμογή διαχείρισης αιτημάτων πολιτών 4myCity, βελτιώνουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών, την ποιότητα και την αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μα πάνω απ’ όλα αναπτύσσουμε τη διαδικασία συμμετοχής του συνδημότη μας, τον οποίο πλέον αντιμετωπίζουμε όχι μόνο ως χρήστη των δημόσιων υπηρεσιών, αλλά κυρίως ως ενεργό πολίτη».

Σχετικά Άρθρα