Επαφές με φορείς της ΔΕΕΠ ΝΔ

Ξεκινά νέο κύκλο επικοινωνίας στον ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 15:40

Στόχος της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ είναι η αμφίδρομη ενημέρωση που θα βοηθήσει στην ανάδειξη αστοχιών, αλλά και στη σύνθεση σκέψεων και προτάσεων που θα συμβάλλουν σε βελτιώσεις ή λύσεις.


Η αρχή έγινε με γεύμα, στο οποίο συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του ΟΕΕ Θεσσαλίας Ηλίας Κουτσιμπογιώργος , ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Γιώργος Ρουπακιάς, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Κώστας Γιαννακός, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλης Μανδηλάς, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου.
Από τη ΔΕΕΠ συμμετείχαν ο γραμματέας Γιώργος Θώδας, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρ. Σχεδιασμού Γιώργος Γουμενόπουλος και ο πρόεδρος Ηλίας Αλ. Σουφλιάς, που είχε την ευθύνη του συντονισμού. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εκπροσώπων της ΔΕΕΠ Λάρισας με εκπροσώπους επιστημονικών, επαγγελματικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων και ομάδων σε όλο τον νομό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass