Ολοκληρώνεται η σύνδεση της Βερδικούσιας με το Βλαχογιάννι

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2022 18:07

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το οδικό κύκλωμα προς Παλιάμπελα με την κατασκευή του νέου δρόμου που θα συνδέσει τη Βερδικούσια με το Βλαχογιάννι, συνολικού μήκους 3,8 χλμ. Το έργο εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές της Ελασσόνας, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 4,5 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκευάζει δρόμους ανάπτυξης σε περιοχές της Ελασσόνας με ισχυρή κτηνοτροφική δραστηριότητα και αγροτική παραγωγή. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που επιλύουν προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και διασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αλλά και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μείνουν στον τόπο τους, ώστε να συνεχίσουν να παράγουν και να δημιουργούν» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass