Ενωμένοι να κερδίσουμε τον Δήμο Λάρισας

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΒΑΣΗΣ, Η ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 21:45

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προεκλογική συγκέντρωση, αυτή που πραγματοποίησε η Ρένα Καραλαριώτου προχθές βράδυ στο Ιmperial, όπου ανακοίνωσε την απόφασή της να μην είναι υποψήφια δήμαρχος Λάρισας και να στραφεί προς τη Βουλή. Παρόντες

όλοι οι υποψήφιοι μνηστήρες για τη διαδοχή της, πολυπληθές το ακροατήριο, όλα τα στελέχη που συντάχθηκαν στο πλευρό της τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, αλλά και άνεμος αισιοδοξίας και συσπείρωση «για να αλλάξει η Δημοτική Αρχή και να μπει η Λάρισα σε τροχιά ανάπτυξης». Αυτό τουλάχιστον ήταν το μήνυμα που έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση τα παριστάμενα στελέχη της ΝΔ Λάρισας που έδωσαν το «παρών» στην πανηγυρική συνεδρίαση, αλλά κι όσα ειπώθηκαν στο ποτό που ακολούθησε στην πισίνα του ξενοδοχείου. «Δεν ξέρω πόσοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι, ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν, αλλά αυτήν τη φορά η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη στην πορεία προς τις εκλογές.
Όχι πια άλλα λάθη, όχι άλλη εσωστρέφεια» έλεγε δημοτικός σύμβουλος που κάθεται χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Άλλωστε και η ίδια, η Ρένα Καραλαριώτου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας της στην ανάγκη συμπόρευσης όλων των στελεχών της ΝΔ, τονίζοντας ότι «και η ίδια θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτόν».
Όπως ανακοινώθηκε, οι παραταξιακές διαδικασίες θα ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, αν και ήδη ξεκίνησαν οι παρασκηνιακές διεργασίες.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ
Όσον αφορά το τιμώμενο πρόσωπο της προχθεσινής βραδιάς, τη Ρένα Καραλαριώτου, αυτή είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά της ήταν αθρόα, η ίδια δήλωσε περήφανη για την πορεία της και την προσφορά της από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε (ΤΕΕ-Νομαρχία-Περιφέρεια), ενώ κλείνοντας την ομιλία της δεν αποχαιρέτησε τον κόσμο, αλλά ανανέωσε το ραντεβού της για τη συνέχεια. «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Αλλά και οι μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες είναι μπροστά μας. Από τις αποφάσεις που θα λάβουμε θα κριθεί το μέλλον μας. Εγώ θέλω και φιλοδοξώ να συμμετέχω ενεργά σε αυτήν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια. Και εφόσον μου δοθεί η δυνατότητα να το κάνω, μέσα από έναν νέο ρόλο, θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και πάλι συνοδοιπόροι, ότι θα έχω και πάλι την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη βοήθειά σας» είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία της.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass