Πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου

ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2022 20:31

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες του, προτίθεται να προσλάβει διοικητικό υπάλληλο με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση/δήλωση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων/δηλώσεων μετά των απαραιτήτων δικαιολογητικών αρχίζει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και λήγει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, θα κατατίθενται δε (ή θα αποστέλλονται και θα παραλαμβάνονται αντίστοιχα), κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 12:00 έως 14:00, στη Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, (Λάρισα, οδός Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου γωνία, 1ος όροφος, τηλ. 2410-532.044), σε σφραγισμένο φάκελο που θα αναγράφει «Αίτηση/δήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου στον ΔΣΛ», καθώς και το ονοματεπώνυμο του αιτούντος/δηλούντος. Σε περίπτωση αποστολής, η εμπρόθεσμη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς.
Η πρόσκληση θα δημοσιευθεί σε τοπικά έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ και θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (www.dslar.gr), όπου και θα παραμείνει έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων/δηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass