Συνεργασία Δήμου Τεμπών και Ραδιοερασιτεχνών

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 16:03

Συνάντηση είχε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τον πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Κακαδιάρη, τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Ριζούλη, τον γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Ιντζέλη, τον ταμία κ. Ευάγγελο Παπαευαγγέλου και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Πηνελόπη Πετρούλη.
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση στον Δήμαρχο για την αποστολή, το έργο και τη ραδιοκάλυψη της ΕΡΘΕ, καθώς επίσης και αναλυτική αναφορά για τον θεσμό των «τοπικών πυρήνων ραδιοερασιτεχνών», τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην κάλυψη έκτακτων καταστάσεων, για τη βοήθεια και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων κάθε φορά φορέων.
Συζήτηση έγινε και για την υποβοήθηση του έργου του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τεμπών, τη συνδρομή της δημοτικής Αρχής για συνέχιση της εγκατάστασης πομπών της ΕΡΘΕ κοντά σε σημεία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, τα οποία λειτουργούν σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή του Δήμου Τεμπών και την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη τοποθέτηση των πομπών.
Ο δήμαρχος κ. Μανώλης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΡΘΕ για τη συνάντηση και την ενημέρωση, δήλωσε: «Η Πολιτική Προστασία είναι πρωτίστως υπόθεση του Δήμου, αλλά πάντα ζητούμε και τη βοήθεια εθελοντών, πόσο μάλλον των ειδικευμένων εθελοντών, όπως είναι τα μέλη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας. Είμαστε ευτυχείς που υπάρχουν άτομα, τα οποία έχουν πλήρη επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, ώστε να ενημερώνονται αλλά και να μας ενημερώνουν για ό,τι έκτακτο προκύπτει και συνδράμουν εγκαίρως όπου χρειαστεί. Από πλευράς μας, ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε με κάθε μέσο, ώστε οι δράσεις σας να γίνουν πιο αποτελεσματικές. Με τη συνεργασία και τη συνέργεια όλων επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Στον Δήμαρχο δόθηκε από τον πρόεδρο κ. Κακαδιάρη ένα καπέλο και μια κονκάρδα με το λογότυπο του Συλλόγου, ως ένδειξη της καλής συνεργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass