Τον «τύφλωσε» ο χωρισμός και έχασε τον έλεγχο

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΝΩ Η 41ΧΡΟΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ, Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ * ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2022 21:20

Κατηγορούμενος για το, κακουργηματικού χαρακτήρα, αδίκημα της αρπαγής απολογείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή ένας 33χρονος Λαρισαίος, που φαίνεται να έχασε τον έλεγχο των πράξεών του όταν η 41χρονη πρώην σύντροφός του, του ζήτησε να χωρίσουν.


Ο 33χρονος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, προχθές στις 5 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του, έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της 41χρονης Λαρισαίας, την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της.
Με χρήση βίας και παρά τη θέλησή της, την ανάγκασε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του όπου και τη μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωριό του Δήμου Τεμπών, ενώ την επέστρεψε στη Λάρισα όπου και την άφησε ελεύθερη τελικά, μετά από ώρες.
Ο 33χρονος συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από καβγά με τον 39χρονο αδελφό της 41χρονης και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, καθώς από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, για αρπαγή.
Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αρνείται την κατηγορία και πως χρησιμοποίησε βία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν άρπαξε την πρώην σύντροφό του, αλλά πως εκείνη με τη θέλησή της τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Η 41χρονη κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι στις 5 τα ξημερώματα προχθές, ενώ μετέβαινε στην εργασία της, στο ύψος της οδού Θεοφράστου ο 33χρονος, που φαίνεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της, της έκλεισε τον δρόμο με το αυτοκίνητό του αιφνιδιαστικά και ανακόπτοντας την πορεία της, το αυτοκίνητο της 41χρονης ακινητοποιήθηκε.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, στο αυτοκίνητο της 41χρονης επέβαινε και μια συναδέλφισσά της.
Τότε, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος με χρήση βίας την απομάκρυνε από το αυτοκίνητό της και παρά τη θέλησή της, την οδήγησε στο δικό του αυτοκίνητο όπου τη μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωριό του Δήμου Τεμπών.
Εκεί φέρεται να προσπάθησε να τη μεταπείσει, να αλλάξει γνώμη και να μη διαλυθεί η σχέση της, ενώ στην αστυνομία καταγγέλθηκε πως απείλησε την ίδια και την οικογένειά της και πως για τρεις ώρες την κρατούσε στο αυτοκίνητό του, αποστερώντας την ελευθερία της.
Αργότερα και πριν τις 12 προχθές το μεσημέρι ο 33χρονος φέρεται πως επέστρεψε την 41χρονη στη Λάρισα, κοντά στον χώρο εργασίας της, με τη 41χρονη να καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας.
Λίγη ώρα αργότερα ο 33χρονος συνελήφθη, ενώ βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από επεισόδιο με τον 39χρονο αδελφό της 41χρονης, με αφορμή και τα όσα έπραξε σε βάρος της πρώην φίλης του.
Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και μετά την απαγγελία της κατηγορίας από τον Εισαγγελέα, παραμένει κρατούμενος από προχθές, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass