«Eχουν εγκαταλειφθεί από την Κυβέρνηση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2022 14:20

Μέλη και στελέχη των Ο.Μ. Τυρνάβου και Ο.Μ. Ελασσόνας με επικεφαλής τον συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας, Βασίλη Ζωγράφο επισκέφτηκαν το Δαμάσι.


Κατά την επίσκεψή τους επισκέφτηκαν τον χώρο που διαμένουν οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι σε κοντέινερ. Συζήτησαν με κατοίκους και ενημερώθηκαν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τον πρόεδρο κ. Τσανάκα και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Κυρατζή.
Όπως σημειώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ «κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι έχουν εγκαταλειφθεί από την Κυβέρνηση. Μιλούν με οργή καθώς βλέπουν τα κυβερνητικά στελέχη να τους χρησιμοποιούν στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια.
Τα μεγάλα προβλήματα όμως παραμένουν. Ο σεισμός, οι καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή αποδιοργάνωσαν την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα των κατοίκων. Και η Κυβέρνηση αδρανεί.
Η στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους είναι στάσιμη, αλλά και όταν έρθει δεν θα είναι αρκετή για να καλύψει την αποκατάσταση της στέγης των κατοίκων. Οι αποζημιώσεις από τις ζημιές στην παραγωγή αργούν. Θα πρέπει να είναι γρήγορες και δίκαιες για να μπορέσουν οι κάτοικοι να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Η ακρίβεια στα καύσιμα, στα γεωργικά φάρμακα και εφόδια, αλλά και υπερβολικό κόστος ζωής δημιουργούν αξεπέραστα αδιέξοδα στα νοικοκυριά. Για το Δαμάσι, αν δεν γίνουν όσα χρειάζεται,έρχονται δύσκολες μέρες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass