Αυτοψία για ζημιές από τους σεισμούς

ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΕΦΚ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2022 14:30

Παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον προϊστάμενο μηχανικό της ΔΑΕΦΚ κ. Αντώνιο Γιαννούτσο μαζί με κλιμάκιο μηχανικών, στους ναούς που υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Χριστόφορου Κατσαρού.


Ειδικότερα, το κλιμάκιο μηχανικών προσήλθε κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα ώστε να εκλεχθούν άμεσα οι ιεροί ναοί και να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.
Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Δαμασίου, ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Πλατανουλίων, ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου Βρυοτόπου και τέλος ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, εν συνεχεία, ενημέρωσε τους σεβασμιότατους Μητροπολίτες κ.κ. Ιερώνυμο και κ.κ. Χαρίτωνα για τις υφιστάμενες ζημιές και φυσικά τους δήλωσε την απόλυτη στήριξη την οποία θα παράσχει ο Δήμος Τυρνάβου στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass