ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γίνε κι εσύ Santa

Δημοσίευση: 24 Νοε 2022 15:24

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου διοργανώνεται από την Ελληνική

Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας για πρώτη φορά στην πόλη μας το «SANTA RUN NATION», γεμάτο θαύματα και χαμόγελα, μια γιορτή που θα μας ενώσει όλους για έναν ιερό σκοπό, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, της ΣΙΚΑΕΛ και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Αποχαιρετούμε τον παλιό χρόνο και καλωσορίζουμε τον νέο με μια πράξη αγάπης, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τα Τμήματα Χημειοθεραπείας των δύο νοσοκομείων της πόλης. Γινόμαστε όλοι Santa και φέρνουμε δώρα αγάπης και στήριξης στους συνανθρώπους. Γιορτάζουμε για την υγεία, την ευλογία της ζωής, τη χαρά, την αισιοδοξία, το θάρρος, την πρόληψη, τη μαγεία, τα χαμόγελα. Γινόμαστε όλοι χορηγοί, γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε τα θαύματα, γιατί η ενσυναίσθηση μας οδηγεί στον δρόμο της βαθύτερης στοργής μας.  
Όσοι/-ες επιθυμούν να γίνουν Santa θα προμηθευτούν τη στολή Άι Βασίλη στην τιμή των 15 ευρώ κι αυτό θα είναι το ποσό που θα ενισχύσει τις δράσεις μας. Θα διατίθενται στολές ενηλίκων, αλλά και παιδιών από 6 έως 12 ετών.
Σημείο πώλησης θα είναι το Santa Home στην Κεντρική πλατεία από 2/12. Μαζί με τη στολή θα υπάρχει ένα κουπόνι για το santa run κέρασμα, που αφορά ένα δωρεάν χριστουγεννιάτικο ποτό επιλογής του καταστήματος εστίασης που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Santa party και η ευγενική χορηγία του L.A. TRAVEL, μια δωροεπιταγή των 10 ευρώ για κάθε Άι Βασίλη, το santa pass για ένα ταξίδι. Είναι η πιο διασκεδαστική Χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πόλη για μικρούς και μεγάλους!
Θα περπατήσουμε όλοι οι Άι Βασίληδες στους δρόμους του κέντρου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Ωδείου Λάρισας και της ομάδας κρουστών CARACATU. Θα στείλουμε ευχές και χαμόγελα. Σε επιλεγμένα σημεία θα βρίσκονται μουσικά σχήματα και Dj, που θα δώσουν τη δική τους νότα χαράς. Τα εμπορικά καταστήματα θα μοιράζουν κεράσματα Χριστουγεννιάτικα, ξυλοπόδαροι και ξωτικά θα περπατούν ανάμεσά μας. Η πομπή του Άι Βασίλη θα καταλήξει στην Κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μουσική θα ψυχαγωγήσει το κοινό για περίπου μία ώρα. Μετά τη λήξη της γιορτής τα καταστήματα εστίασης θα συνεχίσουν με Santa πάρτυ κι εκπλήξεις.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass