Από τις 9 Δεκεμβρίου το «Πάρκο των Ευχών»

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 16:30

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το «Πάρκο των Ευχών», στο πάρκο του Αλκαζάρ, στην πόλη της Λάρισας. Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με τις εργασίες των δημιουργών των κατασκευών να κορυφώνονται, ενώ ήδη και ο χώρος του Αλκαζάρ διαμορφώνεται ανάλογα.


Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, το «Πάρκο των Ευχών» επιστρέφει, με πρωταγωνιστές τον «γκρινιάρη των Χριστουγέννων», τη «Χιονάτη και τους επτά νάνους», τους «μάγους- ταχυδακτυλουργούς», τους Καλικάτζαρους, τον Αγιο Βασίλη. Face painting, δραστηριότητες, ανιματέρ, παγοδρόμιο και παιχνίδια λούνα παρκ και βεβαίως οι πανέμορφες κατασκευές, η φωτισμένη γέφυρα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στη λίμνη συνθέτουν το «Πάρκο των Ευχών». Και όλα αυτά δίπλα στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, γνωστής για τη ζωντάνια της, την όμορφη εμπορική αγορά, τα υπέροχα cafe και καταστήματα εστίασης. Για μια ακόμα φορά, ο Αη Βασίλης διάλεξε την πιο φωτεινή και παραμυθένια διαδρομή για να προσγειώσει το έλκηθρό του! Δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, ήταν αρκετά για να σχεδιάσει τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα στο «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα. Το «Πάρκο των Ευχών» θα λειτουργήσει μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass