Πολιτική εκδήλωση της Λίτσας Λιακούλη

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2022 13:29

Με πρωτοβουλία της γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελίας Λιακούλη, διοργανώνεται σήμερα σημαντική εκδήλωση στην Ελασσόνα, όπου θα δώσει “το παρών” και θα χαιρετίσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Στην εκδήλωση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία και ιδίως τους κατοίκους της υπαίθρου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στον χώρο εκδηλώσεων «CAFÉ ΡΟΜΠΟΛΟ» στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας και όπως επισημαίνεται «πρωταγωνιστικός ρόλος θα δοθεί στα αδιέξοδα του πρωτογενούς τομέα, με το ΠΑΣΟΚ να βγάζει ξανά στο προσκήνιο τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που έχουν χτυπηθεί αβάσταχτα από τις σκόπιμες επιλογές της Πολιτείας, όσον αφορά τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης και των αλματωδών ανατιμήσεων, με αποτέλεσμα το κόστος παραγωγής να έχει γιγαντωθεί σε ασύλληπτα επίπεδα. Στο τραπέζι θα τεθούν οι τεκμηριωμένες λύσεις που έχει προ πολλού αναδείξει το ΠΑΣΟΚ, για την ενέργεια, τον πληθωρισμό, τα «κόκκινα δάνεια» και για ειδικότερα προβλήματα του αγροκτηνοτροφικού τομέα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass