Μήνυμα επιστροφής του ΠΑΣΟΚ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 15:15

Μια ξεχωριστή σε πλήθος και πάθος πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε με πρωτοβουλία της στην Ελασσόνα, η γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.


«Η αγάπη σας, το πάθος σας και η ανταπόκρισή σας σήμερα, δεν με συγκινούν απλώς, με σφραγίζουν, με κάνουν να πεισμώνω ακόμα περισσότερο και να γίνεται πια στοίχημα που δεν μπορεί να χαθεί η δημοκρατική ανατροπή και η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ» ήταν η εισαγωγή της Ευαγγ. Λιακούλη, μετά την υποδοχή του κόσμου, που ήταν πράγματι συγκινητική, με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και τις σημαίες του να κυματίζουν παντού.
Στη συνέχεια, έκανε μνεία στα προβλήματα και τις ανάγκες ειδικά της Ελασσόνας, για τα οποία έχει αναλάβει αναρίθμητες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, ενώ υπενθύμισε τις προτάσεις που επεξεργάστηκε για την περιοχή, αναλύοντας τα θέματα που αφορούν στο Φράγμα Αγιονερίου, στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, στην παραγωγή και διακίνηση της Φέτας Ελασσόνας, στην ανάγκη ίδρυσης Ι.Ε.Κ. Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας, στην αξιοποίηση του μυθικού Ολύμπου και τη δημιουργία Μυθολογικού Πάρκου, αλλά και το αίτημά της για «υιοθέτηση» της Οικονομείου Σχολής Τσαριτσάνης από τη Βουλή των Ελλήνων, ώστε να διασωθεί ο ανεκτίμητος θησαυρός της.
Οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αφιέρωσαν μεγάλο μέρος των τοποθετήσεών τους «στις αγρότισσες και τους αγρότες, που ανεβαίνουν έναν δύσβατο «Γολγοθά», καθώς εξαιτίας της Κυβέρνησης έχει πλέον καταστεί ασύμφορη και ζημιογόνος η ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα», τονίζοντας πως «ο Δήμος Ελασσόνας είναι Τόπος ευλογημένος από τον Θεό, αλλά ταλαιπωρημένος από τον κ. Μητσοτάκη».
«Ο αποκλεισμός από τις συνδεδεμένες ενισχύσεις των καρπών με κέλυφος, αλλά και χιλιάδων στρεμμάτων καλλιέργειας καλαμποκιού, είναι ακόμα μια «μαχαιριά» στην πλάτη σας, τη στιγμή που αγωνίζεστε «με νύχια και με δόντια» να επιβιώσετε», υπογράμμισαν, ενώ παρουσίασαν το «πολύπλευρο Σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την Αγροτιά, για την παραγωγική ανασυγκρότηση με βιώσιμη ανάπτυξη, που περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμα στοχευμένα μέτρα για το δυσβάστακτο παρόν, αλλά και μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις θεμελίωσης μιας καλύτερης επόμενης ημέρας, πάντοτε ρεαλιστικά – τεκμηριωμένα – κοστολογημένα».
Σε άλλο σημείο των ομιλιών τους οι Ευαγγ. Λιακούλη και Οδ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκαν εκτενώς «στις «συμπληγάδες» του ανεξέλεγκτου πληθωρισμού και της αισχροκέρδειας στην ενέργεια», τεκμηριώνοντας με αριθμούς και δεδομένα πως «ο Πρωθυπουργός παίζει τον «τροχονόμο» ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, εμπαίζοντας τους πολίτες που φτωχοποιούνται». Ανέδειξαν, επίσης, τη δέσμη προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνία, τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και την πρόσφατη Τροπολογία που κατέθεσαν, για προστασία της 1ης κατοικίας και για να διατηρούν ως μέσο επιβίωσης οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ποσοστό της γης που έχει κατασχεθεί.
Στην εκδήλωση που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, με αξιοσημείωτη συμμετοχή της νέας γενιάς, το «παρών» έδωσε, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και η συντονίστρια της Δημοτικής Οργάνωσης Φωτεινή Ιγγλέζου, ενώ παρευρέθηκαν μέλη της Ν.Ε. και ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass