«Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή»

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 15:20

Το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» παρουσιάζεται σε εκδήλωση που θα γίνει στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, σήμερα στις 17.30.


Το βιβλίο εστιάζει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και συγγραφέας του είναι η αστυνομικός Δέσποινα Γκουτζολίκα που υπηρετεί στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, παραχωρώντας τα πνευματικά του δικαιώματα στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.
Πρόκειται για ένα ευχάριστο βιβλίο με όμορφη εικονογράφηση, ζωηρά χρώματα και φιγούρες, καθώς και αφηγηματική ροή λόγου που διευκολύνει την ανάγνωση, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον, με τρόπο που να καθίσταται εύκολα κατανοητό το μήνυμα για σεβασμό και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Πολύζος, ενώ στο βιβλίο θα αναφερθούν ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλειος Βλαχογιάννης, η αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, η ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αστυνόμος Α’ Μαρία Γιαννακού και η συγγραφέας, Δέσποινα Γκουτζολίκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του βιβλίου θα πλαισιώσει η ορχήστρα «Big Band» του Μουσικού Σχολείου Λάρισας. Η είσοδος στο αμφιθέατρο θα είναι ελεύθερη, ενώ κατά την εκδήλωση το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν και επιπλέον θα κληρωθούν δώρα για τα παρευρισκόμενα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass