«Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΔΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «JOIST» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙA ΤΟΥ ΥπΕΣ Μ. ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΧΡ. ΔΗΜΑ – ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 15:09

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ),

σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το «JOIST» Πάρκο Καινοτομίας, διοργανώνει Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία».
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Λάρισα, μεθαύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Καλλισθένους & Θεοφράστου) και την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στον χώρο του «JOIST» Πάρκου Καινοτομίας (Βαλτετσίου και Τριπόλεως), με παράλληλη ζωντανή μετάδοση (live streaming) για εξ αποστάσεως παρακολούθηση στο κανάλι YouTube του ΕΚΔΔΑ.
Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστου Δήμα, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακαδημαϊκών και εμπειρογνωμόνων διεθνούς κύρους. Κατά τη δεύτερη ημέρα, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες, τόσο από τον χώρο της επιστήμης όσο και από το πεδίο της δημόσιας διοίκησης. Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές, «σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τη σημασία της καινοτομίας στον δημόσιο τομέα, παραθέτοντας καλές πρακτικές που αναπτύχθηκαν και εφαρμόζονται στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες και μπορούν να αξιοποιηθούν από δημόσιους φορείς και οργανισμούς.
Το Συνέδριο θα καλύψει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
Σε επίπεδο Ολομέλειας: Η καινοτομία του Δημόσιου Τομέα ως βασικό μεταρρυθμιστικό εργαλείο (1 Δεκεμβρίου). Το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 ως καταλύτης του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Ελλάδα (2 Δεκεμβρίου).
Σε επίπεδο Παράλληλων Συνεδριών (2 Δεκεμβρίου): Καινοτομία και εκπαίδευση στελεχών του Δημοσίου Τομέα στην ψηφιακή εποχή. Πράσινη και Ενεργειακή Καινοτομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρακτικές Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας. Καινοτομία στη Δημόσια Διακυβέρνηση. Ομάδα-Στόχος: Στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία υπάλληλοι και στελέχη που εργάζονται σε Δημόσιες Υπηρεσίες με έδρα στην περιοχή της Θεσσαλίας, ενώ οι αιτούντες/-ούσες εκτός της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση εξ αποστάσεως, μέσω live streaming. Προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η 29η/11/2022. Στο πλαίσιο αυτό, για τη συμμετοχή των στελεχών στο Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων του ΕΚΔΔΑ (εφόσον δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι/-ες) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https:// online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp. Στη συνέχεια, να επιλέξουν και να αιτηθούν από τον τομέα «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» το πρόγραμμα με τίτλο «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία» και κωδικό ΟΠΣ: 82012Δ22. Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass