«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΛΑ.ΣΥ. ΤΕΜΠΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2022 13:20

Mε αφορμή τις πλημμύρες στα Μεσάγγαλα, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρία Κωστή, σημειώνει πως «δεν έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι των καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, για την κατάσταση που επικρατεί στα παράλια του Δήμου Τεμπών και ειδικά στα Μεσάγγαλα, σχετικά με την έλλειψη στοιχειώδους υποδομής για την απορροή των ομβρίων υδάτων και την απραξία της Δημοτικής Αρχής.


Έφτασε ένα, μετρίου μεγέθους, καιρικό φαινόμενο να αποδείξει ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός». Αποδείχτηκε ότι το έδαφος, που είναι αμμώδες, δεν απορρόφησε σε λίγο χρόνο την ποσότητα του νερού που έπεσε στην περιοχή, όπως ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, ισχυριζόταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αν και δόθηκαν αρκετά, έως πολλά χρήματα, για την αποκατάσταση των ζημιών από την περσινή θεομηνία, ποιο είναι το αποτέλεσμα κύριε Δήμαρχε; Ποια έργα υποδομής ξεκινήσατε, πέρα από τα γνωστά φτιασιδώματα; Πόσο ακόμα θα εμπαίζετε τους κατοίκους της περιοχής και τους επαγγελματίες για το «τεράστιο ενδιαφέρον» της Δημοτικής Αρχής, που περιορίζεται μόνο σε πασαλείμματα, χωρίς καμία υποδομή;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass