Χριστουγεννιάτικα είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2022 15:01

Παζάρι με χριστουγεννιάτικα είδη οργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα το διάστημα 20 με 30 Δεκεμβρίου, τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο τις ώρες 10:00-14:00.
Σε ανακοίνωσή του απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες και σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οι φίλοι του Οργανισμού μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια, παιχνίδια, είδη σπιτιού και γραφείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών του, μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του Οργανισμού.
Το παζάρι διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού, των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του και τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του.
Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών.
Μόνο το Α’ εξάμηνο του 2022 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε, εξατομικευμένα και ολιστικά, 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους». Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να βρείτε τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass