Αναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Λάρισα

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -«ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ» ΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ -ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ LOCOMONDO

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2022 15:20

Μια πόλη γιορτινή, διαφορετική, μια πόλη που φόρεσε τα καλά της

για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος είναι από χθες η Λάρισα. Παρουσία χιλιάδων Λαρισαίων, που γέμισαν ασφυκτικά την Κεντρική πλατεία, άναψε χθες το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και φωταγωγήθηκαν δέντρα της πλατείας σε ένα πάρτι που είχε καλεσμένους το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo.
Το Δέντρο άναψε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στη ζωντάνια της πόλης που, όπως τόνισε, «τη συζητάει όλη η Ελλάδα», για να καλέσει τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτή αναφέροντας χαρακτηριστικά «Πάμε να γιορτάσουμε. Πάμε να ζήσουμε μια διαφορετική Λάρισα: γιορτινή, ντυμένη με τα καλά της».
Ακολούθως ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει από όλη την Ελλάδα, μηνύματα που λένε πως την πόλη θα επισκεφτούν άνθρωποι από άλλες γωνιές της χώρας τονίζοντας πως: «Η πόλη ετοιμάζεται να περάσει όμορφες γιορτές και τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Η πόλη θα έχει τις επόμενες μέρες κόσμο από παντού. Η αγορά, τα ξενοδοχεία, το κέντρο της πόλης θα ζήσουν άλλες στιγμές», ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που μετά από δύο χρόνια ξαναβρέθηκε με τους συμπολίτες για το έθιμο του ανάμματος του Δέντρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ξαναβρισκόμαστε μετά από δύο χρόνια όλοι μαζί, όχι σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, και μασκαρεμένοι, αλλά έτσι ζεστά!». Ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε ακόμη στο Πάρκο των Ευχών που θα ανοίξει τις πύλες του στις 9 Δεκεμβρίου, καθώς και στις χριστουγεννιάτικες δράσεις που θα πραγματοποιούνται στην πόλη, δράσεις που γίνονται σε συνεργασία με φορείς της πόλης. Επειτα, ο δήμαρχος και οι χιλιάδες συμπολίτες, μέτρησαν αντίστροφα από το δέκα και, με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και φωταγωγήθηκαν τα δέντρα της πλατείας, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Και μετά ακολούθησε το πάρτι! Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με τους Locomondo να ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας τις επιτυχίες τους.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΤΟΥΓΡΟΥ
Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, παρέμβαση έκαναν μέλη της Κατάληψης Ντουγρού.             

Θανάσης Αραμπατζής

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass