Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην Ελασσόνα

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2022 17:09

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μέσα σε γιορτινή και πανηγυρική ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, παρά τις βραδινές χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Δέντρου των Χριστουγέννων στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ελασσόνας, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της περιοχής. Δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών, με κυρίαρχη τη νεολαία, βρέθηκαν στην «επίσημη» καθιερωμένη φωταγώγηση από τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, που συνοδεύτηκε από μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης και από επευφημίες.
Τη βραδιά προλόγισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Πασχόπουλος, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και υπενθύμισε νέες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που ετοιμάζει ο Δήμος.
Η συνέχεια της γιορτινής βραδιάς πέρασε στις επίκαιρες γιορτινές μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας, με τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, ο δήμαρχος Ελασσόνας προέτρεψε τους πολίτες αυτές τις γιορτές να περάσουμε το μήνυμα της προσφοράς και της αγάπης στον συνάνθρωπό μας». Στη συνέχεια, το «δέντρο» φωταγωγήθηκε, μέσα σε επιφωνήματα χαράς. Ακολούθησε η εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος «Kings», που ενθουσίασε ιδίως τον «νεαρόκοσμο», που έδειχνε να συνοδεύει και να συμμετέχει ενεργά στους ήχους του.
Ανάμεσα στις παρουσίες: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, ο πρ. βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass