Ο Δήμος Αγιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα

ΦΩΤΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 14:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με εορταστική διάθεση, με όμορφες εκδηλώσεις και με τη φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λάρισας, ο Δήμος Αγιάς «ανάβει», σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς, καλώντας τον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες, να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να υποδεχθούν το «Δωδεκαήμερο».


Από τις 6:00 μ.μ. τα παιδιά θα κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευχετήριες κάρτες. Στη συνέχεια, με τη φωταγώγηση του δέντρου δεκάδες φαναράκια θα ανεβούν ψηλά στον ουρανό, όπως κάθε χρόνο, μεταφέροντας τις ευχές μικρών και μεγάλων για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «DEVICE – Developing European Volunteers International Civic Engagement» και περιλαμβάνουν «κεράσματα» στους επισκέπτες με τοπικά προϊόντα από τον Σύλλογο Γυναικών Αγιάς, bazaar χειροποίητων κατασκευών από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και ζαχαρωτά, καραμελίτσες και μικρά δωράκια στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass