Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτές σε Μεταξοχώρι, Κρανιά και Καλαμάκι

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 15:00

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου διοργανώνει, αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού. Θα προσφερθούν σε όλους ζεστό κρασί, τσάι και σοκολάτα, μελομακάρονα και γλυκά.

Γλυκίσματα και χειροτεχνίες για τα παιδιά, ενώ ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα στηθεί. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία Μεταξοχωρίου με κάλαντα, αλλά και ένα σαξόφωνο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ
Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τον ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Π. Τεμπών διοργανώνουν εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Κρανιάς αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30. Η Δημοτική Αρχή περιμένει όλους τους πολίτες να διασκεδάσουν και να χαρούμε μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες.

ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Το έθιμο της γουρουνοχαράς αναβιώνει αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Καλαμάκι ο τοπικός Αγροτικός Μορφωτικός Σύλλογος υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και σ’ αυτή θα συμμετέχουν το χορευτικό τμήμα της Λέσχης Πολιτισμού Νεράιδας, το χορευτικό τμήμα του Α.Μ.Σ. Καλαμακίου, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί dj. Στις 5:00 το απόγευμα θα ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.
Η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει την Κυριακή, αλλά λόγω πρόβλεψης για άσχημες καιρικές συνθήκες έχει μεταφερθεί για αύριο Σάββατο.

Σχετικά Άρθρα