Εορταστικές εκδηλώσεις σε κοινότητες του Δήμου Τεμπών

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 16:07

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη Συκουρίου από τον Σύλλογο Γυναικών της περιοχής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη γλαφυρή αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την Τζένη Μωραΐτη και στη συνέχεια η μικτή χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Συκουρίου έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με χοράρχη τον κ. Παναγιώτη Μπαλανίκα.
Την αφήγηση του παραμυθιού πλαισίωσαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου με τις τάξεις τους Δ1 και Δ2, τα οποία ντύθηκαν καλικαντζαράκια για τον σκοπό του παραμυθιού συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους.
Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χαιρετισμό απηύθηνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ενώ παρευρέθηκαν ο αιδεσιμότατος π. Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. κ. Γεώργιος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, η τέως πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κα Μαργαρίτα Παπαζαχαρία, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, γονείς και αρκετοί κάτοικοι του Συκουρίου.
Την ίδια μέρα, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Καλοχώρι μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γεώργιο Σαΐτη.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελάτεια. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν η κα Ρένα Καραλαριώτου, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γεώργιος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, ο κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτειας κ. Ιωάννης Ζάρρας, ο τοπικός σύμβουλος κ. Χρήστος Στάχταρης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και αρκετοί κάτοικοι της Ελάτειας και επισκέπτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass