«Λαμπαδοφεγγεί πάσα η κτίσις άνωθεν»

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2023 15:07

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Με θρησκευτική λαμπρότητα και κατάνυξη και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή προσκυνητών γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνια και στην επαρχία Ελασσόνας. Στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας (...όπως και σε όλες τις ενορίες της Ι. Μητρόπολης) τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, όπου χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.


Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων μέσα στην κολυμβήθρα του κατάφωτου Ναού, σχηματίστηκε πομπή, με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας (υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημ. Τσιαβέ) και κατευθύνθηκε στη γέφυρα του ποταμού Ελασσονίτη. Εκεί, έγινε η καθιερωμένη ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Στις φετινές εκδηλώσεις των Θεοφανίων στην Ελασσόνα παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κορακίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Πασχόπουλος, Χρήστος Παπαδημητρίου, Γιάννης Καριπίδης, Γιώργος Κατσιούρας, ο εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος Γιώργος Κυριλλίδης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο - πρ. δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Ζιώγας, Δημ. Παπαδημόπουλος και Ανέστης Σερετίδης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελασσόνας Βασίλης Μουλτσιάς, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Λευθέρης Φουρκιώτης, ο αναπλ. διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Δημήτρης Αρσένης, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Πέτρος Χατζήνας, ο πολιτευτής- νομικός Θωμάς Παπαλιάγκας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, εκπρόσωποι φορέων, εκπαιδευτικοί, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass