Τιμήθηκε ο Αγ. Αντώνιος στην Οσσα

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2023 11:30

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών τελέστηκε προχθές το απόγευμα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί της εορτής της μνήμης του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, εις τον ομώνυμον Ιερόν Ναόν στην Όσσα, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνα, εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, τον οποίον πλαισίωναν συμπροσευχόμενοι ο π. Γεώργιος, ο π. Ιωάννης, ο π. Παΐσιος, ο π. Αθηναγόρας και ο εφημέριος της ενορίας π. Ευθύμιος.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Μπλέτσας, όπου με τον μεστό θεολογικό του λόγο περιέγραψε τον βίο του Αγίου Αντωνίου, δίδοντας σύγχρονα παραδείγματα μιμήσεως της ζωής του Αγίου.  
Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Αντωνίου, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Όσσας ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, λειτουργούντος του Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου, τον οποίον πλαισίωναν συμπροσευχόμενοι ο π. Αθηναγόρας και ο εφημέριος της ενορίας π. Ευθύμιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass