Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση για ζωοτροφές

ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ - ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2023 15:02

Αναρτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο προσωρινός πίνακας με τους δικαιούχους

της έκτακτης ενίσχυσης για τις ζωοτροφές ύψους 89 εκατ. Τα αποτελέσματα με τους δικαιούχους, αλλά και όσες αιτήσεις απορρίφθηκαν, προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού μηχανογραφικού ελέγχου επί των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο Μέτρο 22. Να σημειωθεί ότι κατά των αποτελεσμάτων του πίνακα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή εντός 5 εργάσιμων ημερών, από σήμερα Παρασκευή 20-01-2023 μέχρι και την Πέμπτη 26-01-2023, αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου https://m22.opekepe.gr/. Υπενθυμίζεται ότι το Μέτρο 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022 και περιλαμβάνει τις δράσεις:
- Υπομέτρο 1: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους του τομέα εκτατικής αιγο-προβατοτροφίας και βοοτροφίας.
- Υπομέτρο 2: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους των τομέων εντατικής αιγοπροβατοτροφίας, βοοτροφίας, πτηνοτροφίας και χοιροτροφίας.
Το μέτρο αφορά στους κλάδους αιγο-προβατοτροφίας και βοοτροφίας (υπομέτρο 1 & 2), καθώς επίσης και στους κλάδους πτηνοτροφίας (αυγοπαραγωγές ή/και κρεοπαραγωγές όρνιθες) και χοιροτροφίας (υπομέτρο 2).
Στόχος του Μέτρου είναι η παροχή έκτακτης προσωρινής στήριξης στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειδικότερα τη μεγάλη αύξηση των τιμών των ζωοτροφών που οδηγεί σε μεγεθυμένο κόστος παραγωγής στην κτηνοτροφία, επηρεάζοντας σημαντικά και την επισιτιστική ασφάλεια της χώρας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass