Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για θρομβώσεις

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2023 13:38

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διβάνη» το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων», που διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική

Αγωγή» του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η θρόμβωση σε όλες της τις μορφές, αρτηριακή και φλεβική, αποτελεί ένα μεγάλο ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα και μία από τις κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως. Επιπλέον, εμπλέκεται σε πλήθος άλλων παθήσεων και απασχολεί πολλές ιατρικές ειδικότητες στην καθ’ ημέρα πράξη. Κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου γίνεται αναφορά σε ποικίλες καταστάσεις που προκαλούν θρόμβωση, καθώς και του βέλτιστου τρόπου αντιμετώπισής τους.
Διακεκριμένοι ομιλητές έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα, ενώ το Σεμινάριο συγκεντρώνει και φέτος το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών υγείας. To Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συνεχίζεται σήμερα από τις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 6 το απόγευμα.

Gallery άρθρου