«Αρωγός» των θεσσαλικών επιχειρήσεων η Περιφέρεια

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΘΕΒ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2023 14:10

Στη διαχρονική, πολύπλευρη και δυναμική στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις επιχειρήσεις, σε εποχή πολυκρίσης, αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΘΕΒ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό «όλοι είμαστε ένας κρίκος μιας αλυσίδας ζωής, παραγωγής και κοινωνικής ευημερίας κι αυτός ο κρίκος δεν πρέπει να σπάσει. Όλοι πρέπει να συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργα υποδομών σε όλα τα επίπεδα ενισχύει τις επιχειρήσεις και όχι μόνο, για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων, με διασφάλιση της περιουσίας και των αγαθών των ανθρώπων, αλλά και με ενισχύσεις την περίοδο της πανδημίας, για να παραμείνουν οι εργαζόμενοι και να πληρώνονται (Δράση ύψους 50 εκατομμύρια), με το πρόγραμμα Ανάσα», ύψους 53 εκατ., με το πρόγραμμα «Επενδύω-Επανεπενδύω» και 500 έργα ύψους 120 εκατ., με το οποίο στηρίχθηκαν 700 και πλέον επιχειρήσεις, με τα επενδυτικά προγράμματα του Επενδυτικού Νόμου, με τα οποία ωφελήθηκαν 1.275 επιχειρήσεις (με προϋπολογισμό 1 δισ. περίπου) και ταυτόχρονα με πολλά έργα στον αγροτικό τομέα, τα οποία ξεπερνούν τα 2 δισ., αλλά προπάντων με συνεχείς ελέγχους για το περιβάλλον και την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων.
Πορευόμαστε με συνεργασία και συνεργεία, διότι η εποχή της πολυκρίσης το απαιτεί. Η σημερινή εποχή είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι, χρειάζεται μία αλλαγή στρατηγικής, με έμφαση στη συνεργασία, την ταχύτητα και τον αυτοματισμό για να φτάνουμε σε δημιουργικά αποτελέσματα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι κοντά στον άνθρωπο και του δίνει τα εργαλεία για να μπορέσει να δημιουργήσει, είτε επιχειρηματικά, είτε κοινωνικά. Συνεχίζουμε και το 2023 με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του για την κοινωνική ευημερία και ανάπτυξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass