Στη Λάρισα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 15:22

Στη Λάρισα βρίσκονται από χθες -και θα παραμείνουν για άλλες δύο

μέρες- στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) για συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαρισαίων και φορείς, για θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της Λάρισας. Σκοπός της παρουσίας των στελεχών και εμπειρογνωμόνων της Παγκόσμιας Τράπεζας στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας είναι η υποστήριξη της προσπάθειας της πόλης μέσω τεχνικής βοήθειας, για ενίσχυση των πολιτικών για βιώσιμη ανάπτυξη, με την παροχή τεχνογνωσίας και υιοθέτησης καλών πρακτικών, από το διεθνές περιβάλλον. Χθες το πρωί στο Δημαρχείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του κλιμακίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, με τη συμμετοχή του δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, αντιδημάρχων, του γενικού γραμματέα του Δήμου, Γ. Οικονομίδη, και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου. Το πρόγραμμα της παρουσίας του κλιμακίου της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Λάρισα περιλαμβάνει συναντήσεις με φορείς, αυτοψίες σε έργα και θα ολοκληρωθεί με νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Το κλιμάκιο των στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας απαρτίζουν οι εξής: Nikos Schmidt – Program Coordinator for Greece, Yondela Silimela – Senior Urban Specialist, Damaris Lois Bangea – Policy Analyst και Μαρία Σιτζόγλου - Consultant.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass