Με το ναυάγιο της Περιστέρας στην «BOOT 2023»

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 15:34

Το μεγαλύτερο δίκτυο επισκέψιμων Υποθαλασσίων Μουσείων στην Ελλάδα,

προβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην κορυφαία έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στην Ευρώπη «BOOT 2023», στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στο Ηall Diving, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 20 τ.μ., όπου φιλοξενούνται επαγγελματίες από επιχειρήσεις καταδύσεων, εκπαιδευτές καταδύσεων, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σκαφών από τη Μαγνησία και επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού από τη Μαγνησία και τις Σποράδες.
Στην έκθεση συμμετέχει, επίσης, αντιπροσωπεία του Δήμου Αλοννήσου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη, και ο Δήμος Σκιάθου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμαντή Μαθηνό και υπηρεσιακά στελέχη.
Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας. Συμμετέχει, επίσης, το υπηρεσιακό στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Μαγνησίας κ. Παπαθεοδώρου.
Στην «ΒΟΟΤ 2023» η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει προγραμματίσει τρεις θεματικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό και τουριστικούς πράκτορες: Η μία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Hall Destinations, σε παρουσίαση στη γερμανική γλώσσα, όπου ο κ. Μπουτίνας παρουσίασε τους προορισμούς της Θεσσαλίας, τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και τις συνδυαστικές δυνατότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη.  Χθες Δευτέρα, στο Hall Diving πραγματοποιήθηκε δεύτερη παρουσίαση σε ειδικό κοινό και φίλους των καταδύσεων από τον κ. Μπουτίνα, τον εκπαιδευτή καταδύσεων και εκπρόσωπο του καταδυτικού κέντρου Σκοπέλου Αναστάσιο Κτίστη και τον δήμαρχο Αλοννήσου, Πέτρο Βαφίνη.
Την Πέμπτη26/1 στο Hall Destinations θα παρουσιαστεί ο «Παρθενώνας των ναυαγίων», το αρχαιότερο επισκέψιμο Υποθαλάσσιο Μουσείο στον κόσμο, στην Περιστέρα της Αλοννήσου. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών, αλλά και εκπροσώπων διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, που ζήτησαν συνέντευξη από τον Αντιπεριφερειάρχη. Η παρουσία της Περιφέρειας στην έκεθση «BOOT Dusseldorf», το διάστημα 21-29 Ιανουαρίου, σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το 2023 και το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή σε 11 εκθέσεις του εξωτερικού για το α’ τρίμηνο, με στοχευμένη παρουσία ανάλογα με την ταυτότητα της κάθε έκθεσης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass