Σύγχρονα συστήματα σε έξι αρδευτικά αντλιοστάσια

ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΔΑΜΑΣΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΕΡΓΑ 2 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2023 13:09

Στη βελτίωση έξι υφιστάμενων αρδευτικών αντλιοστασίων με τοποθέτηση νέων συστημάτων Inverter προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περιοχές του ΤΟΕΒ Δαμασίου. Δημοπρατείται έργο συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 239.989 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα

Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020. Περιλαμβάνει την προμήθεια εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων – INVERTER, ρυθμιστή στροφών και συστημάτων ασφάλειας σε έξι αντλιοστάσια, για εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας.
«Σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΤΟΕΒ Δαμασίου, τις τεχνικές υπηρεσίες και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για τη βελτίωση της λειτουργίας των υφισταμένων αρδευτικών αντλιοστασίων, που υποστηρίζουν αρδευτικά δίκτυα στην περιοχή του Δαμασίου και εποπτεύονται από τον αντίστοιχο Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με Υπουργεία, Δήμους και ΤΟΕΒ στη Θεσσαλία έχουν ολοκληρωθεί και εξελίσσονται 239.200 έργα συνολικού προϋπολογισμού 2 δισ ευρώ απ’ όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πράξη, στηρίζουμε τους αγρότες, στηρίζουμε την εθνική οικονομία, στηρίζουμε θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass