Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το όραμα Καλογιάννη για τη Λάρισα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «ΔΙΒΑΝΗ» *ΘΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 14:30

Στις προκλήσεις, στα έργα και στις δράσεις της επόμενης θητείας για τον Δήμο Λαρισαίων θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην ομιλία του, αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διβάνη».


Στην εκδήλωση με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και προκλήσεις της νέας περιόδου. Το χθες, το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας» ο Απ. Καλογιάννης αναμένεται να κάνει έναν σύντομο απολογισμό από την περίοδο που βρέθηκε στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου Λαρισαίων μέχρι και σήμερα, ενώ βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στη συνέχεια του έργου που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη Λάρισα της επόμενης 15ετίας και το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται από τον πρώτο χρόνο ανάληψης του Δήμου.
Ο δήμαρχος θα αναφερθεί συνοπτικά στο έργο που έχει επιτελεστεί σε όλους τους τομείς (Υποδομές - έργα, καθημερινότητα, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, εξωστρέφεια, διοίκηση Δήμου, κ.λπ.), άλλα, όπως τονίζουν συνεργάτες του, η ομιλία κυρίως θα σκιαγραφεί την προοπτική της Λάρισας και του Δήμου για την επόμενη πενταετία.
Συγκεκριμένα, θα αναφερθεί στις νέες μεγάλες παρεμβάσεις που δρομολογούνται για τον Δήμο Λαρισαίων και θα συμπληρώσουν το έργο που έχει γίνει και συνεχώς διευρύνεται.
Επίσης, ο Απόστολος Καλογιάννης, θα μιλήσει για το περιβάλλον που βιώνει σήμερα συνολικά ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης και φυσικά ο Δήμος Λαρισαίων, μετά από τις αλλεπάλληλες κρίσεις που αντιμετώπισε η χώρα και η κοινωνία. Όπως έγραψε και η «Ε» την περασμένη Κυριακή, ο κ. Καλογιάννης θα ανακοινώσει και τυπικά, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου και θα εγγυηθεί την ολοκλήρωση του έργου, στη βάση του σχεδιασμού της 15ετίας. Η ομιλία του δημάρχου αναμένεται να έχει και προσωπικό τόνο, αφού θα αναφερθεί σε σημαντικές στιγμές της πολιτικής, επαγγελματικής και κοινωνικής του πορείας στην πόλη της Λάρισας. Το κεφάλαιο «Συμπαράταξη Λαρισαίων» θα αποτελέσει επίσης σημαντικό σημείο αναφοράς στην ομιλία του, υπογραμμίζοντας ότι «η Συμπαράταξη Λαρισαίων», συνεχώς διευρύνεται, αποτελώντας έτσι και μια μεγάλη παρακαταθήκη για τα δημοτικά πράγματα της Λάρισας. Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι στην αυριανή εκδήλωση, τον δήμαρχο Λαρισαίων θα προλογίσει ο πρώην δήμαρχος και υπουργός και πρόεδρος του «Διαζώματος» κ. Σταύρος Μπένος.

Σχετικά Άρθρα