Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 10:05

Το έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας καλά κρατεί στη Λάρισα. Φορείς και Σύλλογοι της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιούν εορταστικές εκδηλώσεις:


* Οι «Φίλες της Αγάπης» θα κόψουν πίτα σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Κέντρο «εν Λαρίση» και ώρα 1 το μεσημέρι.
* Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Ν. Λάρισας θα κόψει πίτα σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Βενιζέλου 153-155, 3ος όροφος). Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων θα ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ο Σύλλογος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
* Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο ΜΩΡΙΑΣ» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο αίθριο του «ΦΡΟΥΡΙΟΥ» και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους όπως παρευρεθούν στην εκδήλωση.
* Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γερακαρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., στο καφενείο «FRATELLI» στο Γερακάρι.
* Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας κόβει την πίτα του αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Bar-Restaurant «Ten Doors» (Φιλελλήνων 56), στον Λόφο του Φρουρίου. Την εκδήλωση θα τιμήσει για πρώτη φορά φέτος ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γ. Καρανίκας. Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη, αξίας 300 ευρώ.
* Η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μεθαύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Υ. Λάρισας. Θα προηγηθεί η Γ.Σ. των μελών, εγγραφή νέων συναδέλφων και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
* Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων θα κόψει την πίτα μεθαύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στις 19:00, στο Δημαρχείο Λάρισας στην αίθουσα συνεδριάσεων (3ος όροφος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass