Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 9:08

Διαβούλευση για το νέο LEADER στον Τύρναβο


Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» και ο Δήμος Τυρνάβου, στο πλαίσιο της Ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027, διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση μεθαύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου με θέμα: «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το νέο LEADER 2023-2027 στην Π.Ε. Λάρισας». Σκοπός της συνάντησης/διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής παρέμβασης, η ιεράρχηση των αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών και δικτυώσεων.

 

Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλκαζάρ»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αλκαζάρ» πραγματοποιεί σήμερα την επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα ΚΑΠΗ στις 11 το πρωί. Τα θέματα της συνέλευσης είναι: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

 

Σύσκεψη και γλέντι επαγγελματιών ΚΚΕ σήμερα
Σήμερα οι ΚΟΒ Επαγγελματοβιοτεχνών του ΚΚΕ Λάρισα οργανώνουν σύσκεψη στο Ομορφοχώρι, στις 12:30 στην ταβέρνα Ιωαννίδη, με ομιλητή τον Άγη Τριγάζη, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

 

Εκδήλωση ΚΚΕ Τυρνάβου σήμερα
Πολιτική εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τη μάχη των εκλογών οργανώνει σήμερα στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο η Κομματική Οργάνωση Τυρνάβου του ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος Γιώργο Λαμπρούλη.

 

Συνάντηση για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα
Αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση συλλόγων, φορέων και όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων. Η συνάντηση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων.

 

Σήμερα η συνέλευση της Ενωσης Στρατιωτικών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) καλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μετροπόλ (Ρούσβελτ 14, Λάρισα) σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. Στη Συνέλευση θα συζητηθούν, διοικητικός απολογισμός, ισολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση Ε.Ε., ενώ θα συζητηθούν και τρέχοντα θέματα. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. Μετά το πέρας των εργασιών της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς στη ΓΕΧΑ
Ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», τιμώντας τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, οργανώνει εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς σήμερα στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΕΧΑ, Μανδηλαρά 14, με θέμα: «Το παιδί σήμερα: Συναισθηματική, διαπροσωπική και ενδοπροσωπική λειτουργικότητα». Εισηγητής είναι Βάιος Νταφούλης, δρ Α.Π.Θ., διευθυντής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ.

 

Σεμινάριο και κοπή πίτας Αρτοποιών
Για διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην παραγωγική διαδικασία, αλλά και σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας «Lesaffre Ελλάς» οι αρτοποιοί της Λάρισας. Η σχετική εκδήλωση-σεμινάριο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Imperial και μετά το πέρας της η Διοίκηση της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 

Την πίτα κόβουν αύριο οι Λαρισαίοι έμποροι
Με επίσημο προσκεκλημένο τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 9 το βράδυ, στο Bar-Restaurant «Ten Doors» (Φιλελλήνων 56), στον Λόφο του Φρουρίου. Σημειώνεται πως ο τυχερός της βραδιάς θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη, αξίας 300 ευρώ.

 

Απεργούν οι εργαζόμενοι του θεάματος  από Τετάρτη

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας αποφάσισε να κηρύξει «48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 1-2 Φεβρουαρίου για τους εργαζόμενους στον χώρο του Θεάματος Ακροάματος στον ν. Λάρισας απαιτώντας:
- Την άμεση απόσυρση του Π.Δ. 85/22 και τη μισθολογική κατάταξη όλων των αποφοίτων των Καλλιτεχνικών σχολών στην κατηγορία Τ.Ε.
- Ενιαίο δημόσιο και δωρεάν σύστημα μουσικής εκπαίδευσης με ευθύνη του ΥΠΑΙΘ που καταλήγει στην Πανεπιστημιακή Βαθμίδα.
- Αντιστοίχιση των υπαρχόντων τίτλων σπουδών».

 

Συνέλευση υπαλλήλων εμπορίου στο ΕΚΛ

Την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου, τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων ν. Λάρισας. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στη διάρκειά της θα συζητηθούν οι εξελίξεις στον κλάδο, θα γίνει ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και ο οικονομικός απολογισμός και θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια των εκλογών του σωματείου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass