Αντάμωμα Σαμαριναίων στο «Palladium»

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από παιδικό, εφηβικό και το Τμήμα Ενηλίκων του Συνδέσμου

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2023 13:50

Στην κατάμεστη αίθουσα του Palladium, οι Σαμαριναίοι αντάμωσαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συνοδεία της ορχήστρας των Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου και του Φώτη Τράσια στο τραγούδι. Στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας Σαμαριναίων Λαρισαίων και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Σαμαρίνας από το παιδικό, το εφηβικό και το Τμήμα Ενηλίκων του Συνδέσμου, με υπεύθυνους χοροδιδασκάλους τη Μένη Ντανίκα και τον Μιχάλη Τσακνάκη.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Στ. Μπίζιου, Ευαγγ. Λιακούλη, εκπρόσωπος του γραφείου του Β. Κόκκαλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τ. Δόκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων Δ. Τάχος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Β. Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κ. Καλαμπάκας, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Απ. Μπίλλης, η αντιδήμαρχος Λαρισαίων Ρίτα Απρίλη, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών κ. Ι. Γιάτσιος, η γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θέσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Τυρνάβου Ι. Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Υγείας Δ. Ελασσόνας Ι. Καρυπίδης, εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας Ι. Ζιάγκας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Β. Τσακνάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τεμπών Ν. Μητσογιάννης και Αθ. Καραναστάσης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Βάσω Παπαγιάννη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Δ. Τσιπλακούλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αβδελλιωτών Αλ. Μπεκίρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σμιξιωτών Ν. Φλώρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αετομηλίτσας, Στ. Λιάρος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρ. Καπετάνος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Ι. Γκουρουμπίνος, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δ. Τυρνάβου Ζ. Παρλίτσης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας Ι. Μαλάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Χρ. Μαϊμουλιώτης, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass