Γιόρτασαν την Αρχή του Τριωδίου

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2023 14:00

Αρχή του Τριωδίου χθες και σε μία γιορτινή και χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πυργετού πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Ζαρδούκα και την κοινοτική σύμβουλο Πυργετού κ. Βασιλική Γιάνναρου. Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαΐνας, η προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας κα Πανωραία Τσικλητάρη με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και η οποία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και τα μέλη του ΚΑΠΗ Πυργετού.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή νέα χρονιά με υγεία και δημιουργία σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε εδώ όλοι μαζί μετά από όσα περάσαμε τα δύο χρόνια της πανδημίας και εύχομαι νέες δράσεις και νέες εκδηλώσεις.
Να σας αναφέρω ότι ως Δημοτική Αρχή μεριμνούμε για την πραγματοποίηση εκδρομών και δεχόμαστε βέβαια και δικές σας προτάσεις και επιθυμίες, καθώς με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε δίπλα σας».
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Βλάχος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κ. Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Ζαρδούκας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθ. Λαΐνας.
Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό και απαγγελία ποιήματος με θέμα τον «παππού» από το μέλος του ΚΑΠΗ κα Κατερίνα Βλάχου.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα στο κτίριο της Εκκλησίας στην Πλατεία του Πυργετού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία της, η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αρετή Λαΐνα. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Ζαρδούκα.
Ακόμη, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθ. Λαΐνας, μέλη του Συλλόγου και αρκετοί κάτοικοι του Πυργετού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass