Όλα έτοιμα για τη Γιορτή Ακτινιδίου

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2014 22:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:15

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Πλούσιες και φέτος οι εκδηλώσεις για την προβολή και προστασία του ακτινιδίου που διοργανώνονται από τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ στα πλαίσια της΄10ης  Γιορτής Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν δύο ημέρες, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Με απόφαση των διοργανωτών η γιορτή πραγματοποιείται όπως και πέρυσι πριν την συγκομιδή των ακτινιδίων, σε μια προσπάθεια του δήμου που έχει  ως σκοπό να προβάλει το εξαιρετικό αγροτικό προϊόν που παράγει ο τόπος και  συνεχίζει να  αποτελεί μια από τις  κορυφαίες  εκδηλώσεις    του   Δήμου Τεμπών.

 Με την ετήσια αυτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος καταβάλλεται προσπάθεια για την προβολή των ακτινιδίων της περιοχής, που ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό αφού τα ακτινίδια Πυργετού – Αιγάνης έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά .

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το ερχόμενο Σάββατο 18 Οκτωβρίου το βράδυ  στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, στον Πυργετό, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα με την παρουσία ειδικών που θα μιλήσουν για τις ομάδες παραγωγών , την νέα ΚΑΠ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακτινίδιου . Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου , στην κεντρική πλατεία Πυργετού θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα ,  όπου πέραν των χαιρετισμών των επίσημων προσκεκλημένων , τον κεντρικό ομιλητή και της τέλεσης των πανηγυρικών εκδηλώσεων θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από την εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha δίνοντας μεγαλύτερη προβολή στη διοργάνωση της γιορτής ακτινιδίου Πυργετού - Αιγάνης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass