Αυτοδιοικητικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ

ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2023 16:08

«Η υποψηφιότητα της Κυριακής Παναγιωτοπούλου μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα ημέρα για τα Φάρσαλα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, ο οποίος παρευρέθηκε προχθές το βράδυ στα Φάρσαλα, στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της κ. Παναγιωτοπούλου για τη Δημαρχία της πόλης.
Αμέσως μετά ο κ. Παπαλιάγκας βρέθηκε με φίλους του στα Φάρσαλα, με την πολιτική συζήτηση να κρατά μέχρι αργά. «Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς όλες οι σοβαρές θεσμικές παρεμβάσεις σε αυτή, έχουν την υπογραφή του. Πάντοτε και κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες, οι Δήμαρχοι και τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αγωνίστηκαν για τους πολίτες κατοχυρώνοντας νέους και ουσιαστικούς θεσμούς συμμετοχής, διαλόγου και λογοδοσίας.
Είναι σημαντικό στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ να ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, να δηλώσει το παρών, παντού, σε κάθε Δήμο, σε κάθε πόλη, οργανωμένα, ενωμένα και αποτελεσματικά», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα όλων μας είναι οι εθνικές εκλογές και η αλλαγή του πολιτικού χάρτη της χώρας με την αποφασιστική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass