«Θα αγωνίζομαι, μέχρι να βγουν τα Φάρσαλα από την απομόνωση»

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 10:00

Ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ “φώτισε” την πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, με την κεντρική προεκλογική ομιλία της τ. γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υπ. βουλευτού Λάρισας, Ευαγγελίας Λιακούλη, να φέρνει δυναμικό άνεμο νίκης και προοπτικής στο κέντρο της πόλης.


Με αυθεντικά λόγια καρδιάς, η Λαρισαία βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, απογύμνωσε τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, υπενθυμίζοντας πως «μόνο το ΠΑΣΟΚ οραματίστηκε, σχεδίασε και έκανε πράξη αληθινές μεταρρυθμίσεις υπέρ των πολλών. Μόνο το ΠΑΣΟΚ έφερε την αληθινή αλλαγή στην ποιότητα ζωής για τους μη προνομιούχους. Μόνο το ΠΑΣΟΚ έδωσε αξία στον ιδρώτα της Αγροτιάς. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η Δημόσια Παιδεία, τα μεγάλα έργα υποδομών που έβγαλαν από την απομόνωση την επαρχία, οι προοδευτικές τομές στο οικογενειακό δίκαιο, η αναβάθμιση της θέσης της γυναίκας, η Διαύγεια, οι Ανεξάρτητες Αρχές, το ΑΣΕΠ, η αξιοκρατική επιλογή στελεχών μέσω opengov, η θεμελίωση της σύγχρονης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι παρεμβάσεις αναπτυξιακής πνοής στην ύπαιθρο, το συνεταιριστικό κίνημα, κάθε μεταρρύθμιση με θετικό κοινωνικό πρόσημο έχει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας καταγράφουν μηδέν εις το μεταρρυθμιστικό πηλίκον διακυβέρνησης. Δεν χαρίζουμε την ιστορία μας, το έργο μας, τις κοινωνικές μας ρίζες, σε κανέναν».
Καταχειροκροτούμενη, η τ. γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. βουλευτής Λάρισας προχώρησε σε μια συνοπτική, αλλά συνάμα άκρως εντυπωσιακή επισκόπηση των πεπραγμένων της στη Βουλή, ειδικά για τις περιοχές του Δήμου Φαρσάλων, αλλά και συνολικά για τον Νομό. Ανέφερε τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής για το υδατικό πρόβλημα, για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα θωράκισης, για την αποκατάσταση και τις αποζημιώσεις από τις αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές που χτύπησαν τα Φάρσαλα, με τον «Ιανό», τη Μήδεια, την Αθηνά και την πρωτοβουλία της να υπάρξει ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την περιοχή, προκειμένου οι αγροτικές και εμπορικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε ανασυγκρότηση και επιβίωση. Η Ευαγγελία Λιακούλη προχώρησε σε ειδική μνεία για τη σκόπιμη υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας, τονίζοντας τις ελλείψεις και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, που έζησε από κοντά στην πρόσφατη επίσκεψή της.
«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πάντα εδώ. Δύναμή μου, η δύναμή σας. Φωνή μου, μόνο η φωνή σας. Συνεχίζουμε ισχυρά μαζί, για ένα διαφορετικό ήθος διακυβέρνησης, με ανθρωπιά, αλληλεγγύη και θετικό κοινωνικό πρόσημο, μαζί για μια μονιασμένη κοινωνία όπου κανείς δεν περισσεύει», υπογράμμισε από τα Φάρσαλα η τ. γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. βουλευτής Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass