«Μεγάλη απούσα, αλλά πάντα παρούσα η Φώφη»

ΣΩΤ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2023 9:30

Στο Δαμάσι, μαζί με δεκάδες φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Σωτήρης Βούλγαρης, σε ακόμα μία συγκέντρωση που πιστοποίησε τη δυναμική του Κινήματος, αλλά και της υποψηφιότητάς του.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη μείωση του κόστους παραγωγής για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο και γενικότερα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, και στο πώς η Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ πίεζαν για τα θέματα αυτά όταν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατούσε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και άφηνε καταναλωτές και παραγωγούς έρμαια της αισχροκέρδειας.
 «Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, τον Οκτώβριο του 2021», υπογραμμίζει ο Σωτήρης Βούλγαρης, «η Φώφη Γεννηματά είχε πει: «Έχουμε αναδείξει το θέμα της ακρίβειας εδώ και μήνες. Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης είναι προσωρινές και ανεπαρκείς. Δεν αφορούν τις τιμές των προϊόντων που βρίσκονται στον Θεό. Έχουμε μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής που χτυπούν το εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Δεν έχουμε ρυθμίσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητά τους και αναγκάζονται να μετακυλήσουν τα βάρη στους καταναλωτές και δεν υπάρχουν καθόλου μέτρα και ανακοινώσεις για τους αγρότες που έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ υψηλό κόστος που τους έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα…». Αυτή ήταν η Φώφη. Κράτησε όρθιο το Κίνημα με μάχη ζωής και μπορούμε σήμερα να το αναγεννήσουμε. Και υπηρέτησε τις αρχές και αξίες του ΠΑΣΟΚ, για μία πολιτική που σκέφτεται και δουλεύει για όλους και όχι για λίγους, μέχρι την τελευταία στιγμή. Μεγάλη απούσα, αλλά πάντα παρούσα στη σκέψη μας και δίπλα μας η Φώφη Γεννηματά», καταλήγει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass