«Μαζί για τη νίκη με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ»

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2023 9:40

«Από εδώ, από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Φάρσαλα, στέλνουμε δυνατό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, της μοναδικής επιλογής για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας μας. Σας ευχαριστώ θερμά για τη μοναδική σας παρουσία στην τελευταία προεκλογική μου ομιλία».
Με τα παραπάνω λόγια άνοιξε την τελευταία προεκλογική του ομιλία, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Φάρσαλα, στην πλατεία Δημαρχείου, ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Καπετάνος. Εντυπωσιακό πλήθος πολιτών από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή συνέρρευσε, κατακλύζοντας την πλατεία, προκειμένου να τον ακούσει.


Εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε το μεγάλο πλήθος πολιτών που προσέλευσε, προκειμένου να παραστεί στην εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση και να δηλώσει «παρών» στη νέα σελίδα που ανοίγει ο νομός μας και η χώρα μας.
Ο κ. Καπετάνος αναφέρθηκε, αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο κυβερνητικό έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατά την τετραετία που μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ κάλεσε ακόμη και τους πιο δύσπιστους συμπολίτες μας να συγκρίνουν το έργο της με αυτό της προηγούμενης τετραετίας, επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την τετραετία 2023-2027, τονίζοντας ότι το βάρος θα πέσει στη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας και στην ενίσχυση του μέσου εισοδήματος των Ελλήνων, που έχει αναβαθμιστεί σε βασικό στόχο της.
«Ευελπιστώ στη στήριξή σας, ούτως ώστε ο Νομός Λάρισας να αποκτήσει ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ο τόπος μας ήρθε η ώρα να αποκτήσει νέα δύναμη, ουσία και αποτελεσματικότητα στις πολιτικές επιλογές του, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την εντολή να σας εκπροσωπήσω αποτελεσματικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για το καλό μας. Με στόχο ένα πιο φωτεινό μέλλον, δεν γυρίζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά, για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας. Για να κάνουμε τον νομό μας πρωταγωνιστή ξανά. Λέμε Ναι στην πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας και Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά. Είμαστε με την αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάμε μαζί μπροστά για τη Νέα Νίκη στις 21 Μαΐου» κατέληξε ο Χρήστος Καπετάνος, καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass