Κέρδισαν την αυτοδυναμία οι παρέες

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι εκλογές στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 7:20

Με βροχερό καιρό κύλησαν χθες οι βουλευτικές εκλογές στην επαρχία Φαρσάλων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά και στα 47 εκλογικά τμήματα στον Δήμο Φαρσάλων, παρά τα ελάχιστα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με ορισμένες ελλείψεις στους εκλογικούς καταλόγους, που ωστόσο επιλύθηκαν από τον Δήμο Φαρσάλων, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών.


 Ο μουντός καιρός καθυστέρησε την προσέλευση των πολιτών στην κάλπη. Στις 11 το πρωί η προσέλευση που είχε καταγραφεί σε πολλά από τα εκλογικά τμήματα άγγιζε μόλις το 20%, επί των εγγεγραμμένων, ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας η ροή στα εκλογικά τμήματα ήταν ομαλή.
Η κίνηση στην πόλη από την Παρασκευή ήταν αυξημένη από την έλευση των ετεροδημοτών, που προσήλθαν στην ιδιαίτερη πατρίδα να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα. Την τιμητική τους είχαν οι καφετέριες και στη συνέχεια οι ταβέρνες και τα ουζερί της πόλης μέχρι αργά το απόγευμα. Οι συζητήσεις στις παρέες κυμάνθηκαν αναλόγως τις προτιμήσεις, ως προς το κόμμα ή ως προς το πρόσωπο, το οποίο υποστήριζαν.
Με το κλείσιμο της κάλπης η ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων έφερε ικανοποίηση και χαρά σε εκείνους που το κόμμα τους συγκέντρωσε ικανοποιητικά ποσοστά, τα οποία θα του δώσουν το κλειδί της εισόδου στη νέα Βουλή. Όλοι τώρα περίμεναν με αγωνία την τελική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων και την τελική σταυροδοσία των υποψήφιων βουλευτών.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass